PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

MoraBanc crea la primera hipoteca que barreja un interès fix i variable

Els clients pagaran la mateixa quota durant els primers cinc anys de la hipoteca

Per El Periòdic

Façana de la seu de MoraBanc de l'Av. Meritxell a Andorra la Vella
Façana de la seu de MoraBanc de l'Av. Meritxell a Andorra la Vella | ÀLEX LARA

Amb la situació actual de pujada de preus dels habitatges i uns tipus d'interès desorbitats, el banc andorrà MoraBanc ha creat la primera hipoteca mixta d'Andorra que barreja dos tipus d'interès: fix o variable.

A hores d'ara, quan els percentatges de finançament dels preus dels immobles s'han disparat fins al 95%, els clients que optin per aquesta oferta hipotecària, pagaran durant els primers cinc anys d'hipoteca un tipus d'interès del 3,75%, xifra que actualment es troba per sota de l'Euríbor. Passats aquests cinc anys, la hipoteca passarà a ser variable amb l'índex d'Euríbor durant dotze mesos +50%.

El director de Negoci Andorra de MoraBanc, Xavier Riestra, afirma que des de l'entitat "intenten compensar la pujada de tipus amb mesures que ajudin les persones a poder afrontar la compra d'un habitatge i ho fem amb un producte innovador a Andorra". I afegeix "l'objectiu és tornar a donar l'oportunitat a gent que, tal com estaven les condicions fins ara, no podien plantejar-se comprar un habitatge".

Aquesta nova oferta constituiria la primera hipoteca mixta d'Andorra on els directius de l'entitat intenten garantir la tranquil·litat durant almenys els primers cinc anys.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT