PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cues des de Sant Julià de Lòria per creuar la frontera

Les retencions han estat tant per anar direcció Espanya com França

Per El Periòdic

Vehicles circulant per Andorra.
Vehicles circulant per Andorra. | El Periòdic

Al llarg d’aquests dies hi ha hagut retencions tant per accedir al país com dintre d’aquest. Avui, la gran majoria de turistes han tornat cap a casa per a poder reprendre la rutina demà. Segons han anat informant des de Mobilitat, hi ha hagut retencions per sortir del país des de les 10.00 hores. Les cues s'han produit tant a la frontera hispanoandorrana com a la francoandorrana. 
El pont del Pilar ha acollit a molts turistes al Principat, la gran majoria espanyols. Aquest fet també es va notar perquè des de dijous els pàrquings d’Escaldes-Engordany i d’Andorra estaven col·lapsats, fins al punt que no hi havia cap lloc i hi havia cotxes esperant que algun marxés per poder ocupar ell la plaça. 

Balanç de la mobilitat durant el pont/ Dijous 12, el dia de la Hispanitat, les cues eren per entrar al país. En el cas de divendres, n’hi va haver-hi tant de pujada a Andorra com de baixada per sortir del Principat. Al llarg del dissabte va haver un gran nombre de visitants, sobretot pels carrers comercials d’Andorra. Finalment, avui les retencions han estat per sortir del país. Aquestes han començat a les 10.00 hores i han continuat fins a primera hora de la tarda. 
Les cues a la frontera francoandorrana han estat molt menors que en la frontera del Riu Runer. La festivitat del país veí, s’ha deixat notar al llarg d’aquest pont.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT