PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Alta afluència de visitants a la Fira del Bestiar i Artesania de Canillo

Hi van participar 16 explotacions i un total de 60 parades d’artesania

Per El Periòdic

Imatges de la Fira del Bestiar i Artesania celebrada ahir diumenge a la parròquia de Canillo.
Imatges de la Fira del Bestiar i Artesania celebrada ahir diumenge a la parròquia de Canillo. | A.C.

La parròquia de Canillo va celebrar ahir diumenge una nova edició de la Fira del Bestiar i Artesania amb la participació de 16 explotacions ramaderes i un total de 60 paradetes d’artesania, alimentació i exhibició d’antics oficis. El bestiar es va concentrar al Càmping Pla, i la plaça Carlemany va reunir els expositors. En conjunt, es va rebre una alta afluència de visitants, sobretot famílies que anaven a passar el matí amb els seus fills.

A les paradetes s’hi podia trobar una gran quantitat de productes artesans del país. Hi havia formatges, embotits i productes artesanals fets a mà.

El tradicional esdeveniment, declarat d’interès cultural des del 2010, va comptar amb la presència del ministre de Medi Ambient, Agricultura i Ramaderia i portaveu del Govern, Guillem Casal; la ministra de Cultura i Esports, Mònica Bonell, i el conseller general, Jordi Jordana que han acompanyat durant la jornada els cònsols de Canillo, Francesc Camp i Marc Casal.

Altres esdeveniments

D’altra banda, el dissabte, la corporació va organitzar una nova edició de la Festa de l’Ostra amb la participació de 400 comensals que van gaudir d’un sopar amb embotits d’Andorra, una degustació d’ostres, musclos i sopa de peix d’Arès, poble agermanat amb Canillo, situat a la conca d’Arcachón (departament de la Gironda, regió de la Nova Aquitània).

També aquest cap de setmana, el comú de la parròquia va acollir la Xaranga Fest amb 140 participants de sis bandes de xaranga provinents de Catalunya, França i Andorra. Aquestes agrupacions van ambientar els carrers de Canillo amb la seva música així com la Festa de l’Ostra i la Fira del Bestiar i Artesania. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT