Magnífica remuntada del Morabanc

Els de Natxo Lezkano guanyen l'Obradoiro per 92 a 89 en una segona meitat d'infart

Per Carmen Salas

Els jugadors del Morabanc han aconseguit aquesta tarda de dissabte a la bombonera la seva segona victòria davant un Obradoiro que ha estat per davant en el marcador pràcticament durant tot el partit per culpa de la manca d'efectivitat i els problemes de circulació de la pilota dels d'Andorra.

En el primer quart, els tricolors no han sabut entendre el partit i els gallecs, que arribaven frot després de guanyar al Casademont Saragossa, es distanciaven amb facilitat del Morabanc.

En el segon quart, els tricolors han guanyat confiança, ha despertat amb força, acabant la primera part 35 a 38.

La segona part, els jugadors han tornat ser molt irregulars i la manca d'encert ha fet que l'acabessin amb una distància de 18 punts (51 a 69). Finalment, a l'l'últim quart, els jugadors del Morabanc han fet una remuntada increïble davant una embogida afició que no ha deixat d'animar al jugadors tricolor en cap moment. A 48 segons del final, el Morabanc es posava per davant 88 a 86, i ja no ha deixat d'estar-ho fins que els àrbritres han donat per finalitzat el partit amb un merescut 92 a 89.