PUBLICITAT

Els titelles omplen Encamp i el Pas de la Casa

Per El Periòdic

Un instant de l’espectacle 'Joc de cadires', de Cal Teatre. M.R.
Un instant de l’espectacle 'Joc de cadires', de Cal Teatre. M.R.

Després de l'espectacle dedicat als escolars de la parròquia que va servir per donar-ne el tret de sortida, aquest dissabte a la tarda ha continuat el Festival de titelles d'Encamp i el Pas de la Casa, que aquest any arriba a la 21a edició. Així, els més petits de casa, acompanyats de les seves famílies, han pogut gaudir, a Encamp, de la representació de l’obra ‘Rigoberta i el Windigo’, de Kali Teatre, i el taller interactiu ‘L’oníric món de dins’, d’Holoqué, i al Pas de la Casa de l’espectacle 'Joc de cadires', de Cal Teatre.

Així, amb 'Rigoberta i el Windigo’, els espectadors han pogut gaudir de la història d'una comunitat indígena que lluita contra el Windigo, una criatura que devora el territori. Un clam d’amor a la terra, una llegenda indígena sobre medi ambient, canvi climàtic, consum responsable, drets humans i drets dels infants. Pel que fa a 'Joc de cadires', que s'ha ofert al Pas, és un espectacle familiar que explora els límits de les cadires precisament com això, com un joc, un intercanvi de llocs, de punts de vista per parlar de l’empatia.

De cara a diumenge, Encamp acollirà la representació ‘Sarau’, de Princep Totilau, mentre que el Pas de la Casa tindrà l’obra ‘La costureta valenta’, de La casa xarop teatre, i una nova sessió de ‘L’oníric món de dins’, una peça breu per a tots els públics en què un actor-manipulador interactua amb titelles hologràfics i objectes.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT