PUBLICITAT

Gran afluència de visitants a l’onzena Mostra de Productes Agrícoles i Artesans d’Andorra

Més de 80.000 persones, majoritàriament turistes, van visitar el Centre Comercial Illa Carlemany, amb motiu de la festivitat del Pont del Pilar

Per El Periòdic

En consonància amb l'afluència de visitants a Andorra durant el Pont del Pilar del país veí, la Mostra de Productes Agrícoles i Artesans d’Andorra a Illa Carlemany ha viscut molt moviment. Es calcula que més de 80.000 persones s’han atansat al Centre Comercial i, en línies generals, els paradistes han manifestat haver quedat força contents per les vendes fetes durant els tres dies de l'esdeveniment (dijous, divendres i dissabte).

El públic que més ha comprat ha estat el del turisme espanyol, però també els propis residents del Principat, que s'han vist en alt nombre davant de les parades situades a la planta baixa del Centre Comercial.

La Mostra de Productes Agrícoles i Artesans d'Andorra ha arribat, doncs, a la seva onzena edició amb un format d'èxit, complint l'objectiu que s'havia establert: donar a conèixer a turistes i residents els productes agraris i artesanals dels petits productors del país.

Així ho entén també el Ministre de Medi Ambient, Agricultura i Ramaderia, Guillem Casal, que en la inauguració de l'acte va remarcar la consolidació no ja de l'esdeveniment, sinó dels productes que representa: productes alimentaris i d’elaboració artesana elaborats per petites empreses arrelades al Principat.

Enguany han participat en l’esdeveniment les cerveses artesanes Alpha, la xocolata de Xocland, els cosmètics de Pocions de Lluna Nova, els dolços de YouCakes by Estopiñán, l'hidromel d'Asgard i la naturopatia de l’Ànima del Bosc, a més del food truck de Lluís Dejuan, aparcat a l'entrada del centre comercial a l'avinguda de Carlemany que ofereix gran varietat de locals, com ara formatges, embotits, mels i confitures.

Productes Agrícoles i Artesans d'Andorra és una marca col·lectiva i registrada creada pel Departament d’Agricultura del Govern que actualment està constituïda per 36 productors, una xifra que creix cada any. La Mostra de Productes Agrícoles i Artesans d'Andorra és organitzada pel Departament d’Agricultura del Govern d’Andorra i la revista gastronòmica digital Menja’t Andorra, i compta amb la col·laboració del Centre Comercial illa Carlemany.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT