PUBLICITAT

La companyia 'ComSona?' reivindica el riure dels més petits a través de l'espectacle musical 'Tararí'

Per El Periòdic

M.R.
M.R.

 

Deixar enrere les obres amb un rerefons pedagògic per a centrar-se, tan sols, a treure una rialla als nens. Aquesta és l'aposta de la companyia 'ComSona?', que ja fa uns anys que converteix els seus espectacles infantils en 'divertimentos'. L'últim exemple és 'Tararí', l'espectacle musical de mitjà format que ha acollit aquest dissabte l'escenari de la Sala Prat del Roure d'Escaldes-Engordany i que ha exhaurit les seves entrades a les dues funcions que s'han celebrat durant el matí. "Sempre és una bona notícia exhaurir les entrades i sempre ens passa quan venim a Andorra" ha celebrat la integrant de la companyia, Elena Pereta. "Això significa que a la gent li agrada allò que fas" ha afegit.

L'espectacle, dirigit a infants d'entre dos i vuit anys, no explica cap història concreta sinó que juga amb l'imaginari dels més petits a través de quatre elements visuals que, juntament amb l'actuació dels tres personatges principals - interpretats per Marçal Ayats, Pereta i Oriol Aguilar- s'acaben convertint, també, en els protagonistes de diversos gags musicals. "Només utilitzem un globus inflat amb heli, una escala, una taula amb tres cadires i una bicicleta sense frens" comentava Pereta mentre afegia que "tot és possible quan jugues".

Un dels elements importants de l'obra és la part musical. Cançons i actuacions que s'interpreten en rigorós directe. "Penso que és essencial que sigui així" assenyalava Pereta. "Vivim en un món on tot és enregistrat, enllaunat. Aquí és tot de veritat i penso que és un punt afegit veure tres personatges que, a part de córrer, parlar o caminar, estan tocant i cantant" assegurava l'actriu.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT