PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Un divendres marcat per una nova afluència de visitants

El pont celebrat a Espanya continua comportant noves arribades al país

Per El Periòdic

Cua de vehicles esperant per entrar a Andorra.
Cua de vehicles esperant per entrar a Andorra. | El Periòdic

Una nova onada de turistes va provocar més retencions de circulació durant el dia d’ahir, especialment a parròquies com Andorra la Vella, Escaldes-Engordany, la Massana o Canillo. Segons va informar Mobilitat a través de les seves xarxes socials, passades les 15.30 hores les cues van ser de sortida i es van concentrar en els dos punts fronterers del país, amb retencions de tres quilòmetres per la General 1 que direcciona a la duana del riu Runer. 

La gran afluència de visitants també va estar molt present al centre neuràlgic del país. La celebració del pont per la Festa Nacional d’Espanya va provocar que la capital del país, Andorra la Vella, visqués un trànsit molt dens a tota la seva xarxa viària, afectant sobretot zones com la carretera general 1, especialment a l’avinguda Tarragona i Salou en sentit nord. Cal destacar, a més, que durant la matinada d’ahir un accident de tràfic va tenir lloc precisament a aquesta zona de la parròquia. 

A més, el trànsit es va complicar també a les parròquies altes com la Massana, tant de baixada a la CG4 com també a l’entrada a la parròquia per l’habitual CG3 en sentit nord. Una altra retenció destacable va ser la succeïda al Pas de la Casa, on hi havia cues de fins a un quilòmetre d’extensió, o la referida al pas d’entrada des d’Espanya, tot i que l’afluència va ser molt menys rellevant que la viscuda el passat dijous dia 12.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT