PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Incendi en un pis de l'avinguda del Pessebre

Els Bombers han dut a terme el reconeixement i no hi ha hagut cap ferit

Per Anna Mencos

Imatge de l'avinguda del Pessebre, on han tingut lloc els fets.
Imatge de l'avinguda del Pessebre, on han tingut lloc els fets. | A.M.

Els Bombers estan actuant en un pis de l'avinguda del Pessebre per un incendi. Els fets han tingut lloc en una segona planta, on s'estava cuinant, que ha quedat coberta pel fum. Tal com ha pogut saber aquest mitjà, no hi ha cap afectació ni ferit, i el cos està finalitzant el reconeixement per, posteriorment si tot està en ordre, que puguin tornar a l'immoble. Després que el cos acabes de fer el reconeixement, un equip de FEDA s'ha dirigit al pis per fer un control, ja que tota la instal·lació elèctrica ha quedat afectada.

Una vegada finalitzats els treballs, els veïns han pogut tornar als seus domicilis. La cònsol major de la parròquia, Rosa Gili, que es s'ha desplaçat al lloc dels fets, ha explicat que els veïns del pis afectat hauran de reallotjar-se a casa d’uns familiars fins que l’equip de FEDA pugui finalitzar la reparació elèctrica.

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat dos camions de Bombers i també una ambulància, i el carrer ha quedat tallat fins que les dotacions s'han retirat. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT