PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Un conductor begut xoca contra un arbre i un fanal a l'avinguda Tarragona

Ha sigut arrestat en haver donat positiu en substàncies alcohòliques

Per El Periòdic

Imatge de les restes de la carrosseria del cotxe implicat.
Imatge de les restes de la carrosseria del cotxe implicat. | El Periòdic

Cap a les 06.00 hores, un vehicle ha topat contra un arbre i contra un fanal a l'avinguda Tarragona d'Andorra la Vella, davant de l'edifici de les Columnes, quedant ambdós estesos a la carretera. El conductor, un jove de 20 anys que ha sigut detingut per la Policia per un delicte contra la seguretat col·lectiva i un delicte contra la integritat física i moral per lesions per imprudència, ha donat positiu al control d'alcoholèmia amb una taxa d'1,86.

El vehicle estava matriculat amb matrícula andorrana i en ell viatjaven dues persones més, una d'elles resultant ferida de caràcter lleu. Ha sigut l'únic cotxe implicat en el succés. La col·lisió ha provocat un tall de circulació de poc menys d'una hora en els dos sentits de la marxa entre la rotonda dels Marginets i la rotonda de Prada Casadet, restablint-se entorn les 06.55 hores. El Cos de Bombers ha hagut d'intervenir per netejar i retirar el material de la calçada, així com les restes de la carrosseria del cotxe implicat.

Altres detencions

La Policia ha arrestat un altre conductor, de 39 anys, durant la matinada d'aquest divendres amb una taxa d'1,29. Dijous a la tarda, un tercer home de 27 anys i conductor d'una motocicleta va ser detingut per positiu en drogues. A més, a aquest últim se li va trobar durant el control un embolcall amb 0,8 grams de cocaïna, atribuint-se-li un delicte contra la seguretat col·lectiva i un delicte contra la salut pública.

D'altra banda, el Cos Policial va arrestar dijous al matí al Pas de la Casa un home de 26 anys com a presumpte autor de delictes contra la seguretat en el tràfic jurídic, contra la funció pública i contra l'administració de justícia. Els motius són la identificació amb una identitat falsa i l'incompliment d'una ordre d'expulsió administrativa i d'una pena d'expulsió per ordenança penal.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT