PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc fa oficial el fixatge de Jean Montero fins al 2026

El base dominicà arriba en condició de cedit fins al final d’aquesta temporada

Per El Periòdic

Jean Montero s’incorpora al MoraBanc Andorra.
Jean Montero s’incorpora al MoraBanc Andorra. | MBA

El MoraBanc Andorra va fer ahir l’anunci oficial de la darrera incorporació de l’equip, Jean Montero. Tal com van apuntar, el base dominicà arriba al país en condició de cedit fins a final d’aquesta temporada i firma per les dues pròximes, quedant vinculat així al club fins al juny del 2026.

Amb 20 anys i un metre 88, Montero va néixer a Santo Domingo i va jugar la darrera temporada al Betis, on va arribar cedit pel seu encara actual club, el Dreamland Gran Canaria. Es tracta d’un director de joc atrevit i elèctric, on destaca, principalment, per la seva gran facilitat anotadora. Encara més, va ser anomenat Millor Jove de la Lliga Endesa el darrer curs, a més de col·leccionar fins a tres cops el premi de Millor Jugador Llatinoamericà de la competició. En els seus 16 duels va fer de mitja 17,6 punts, 3,4 assistències, 2,8 rebots i 17,1 de valoració.

El director esportiu del MoraBanc, Francesc Solana, va afirmar que «és una aposta de futur de l’entitat, confiem plenament en el seu rendiment immediat a la dinàmica de l’equip», i ho va completar assegurant que «té molta facilitat anotadora, i la seva polivalència entre les posicions de base i escorta serà de molta ajuda». Cal destacar que ja podria debutar demà.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT