PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Inauguració de l’11a edició de la Mostra a l’Illa Carlemany

S’espera una gran afluència, ja que és el Pont del Pilar d’Espanya

Per Anna Mencos

Inauguració de la Mostra de Productes Agrícoles i Artesans d’Andorra.
Inauguració de la Mostra de Productes Agrícoles i Artesans d’Andorra. | M.C.

Fins demà dissabte el vestíbul del centre comercial l’Illa Carlemany serà l’escenari de l’11a edició de la Mostra de productes agrícoles i artesans d’Andorra. Els objectius de la mostra són que els turistes coneguin el producte autòcton, però també donar-lo a conèixer entre la gent que viu a Andorra. La iniciativa pretén ajudar a consolidar les petites empreses del país, que durant uns dies mantenen el contacte directe amb els visitants del centre comercial, que podran conèixer i degustar la major part dels seus productes. Enguany hi ha representades a la Mostra les cerveses artesanes Alpha, la xocolata de Xocland, els cosmètics de Pocions de Lluna Nova, els dolços de Pastisseria Estopiñán, l’hidromel d’Asgard i la naturopatia de l’Ànima del Bosc, a més del food truck de Lluís Dejuan, aparcat a l’entrada del centre comercial.

Durant la inauguració, el ministre de Medi Ambient, Agricultura i Ramaderia i portaveu del Govern, Guillem Casal, va destacar la importància d’un esdeveniment com aquest per «incentivar i donar a conèixerels productes de qualitat que fem aquí al país», i recordava que aquest estiu des del seu ministeri ja van començar a fer campanyes publicitaries per donar a conèixer els productes que fem al país. Casal va manifestar «és un dels nostres trets característics que la gent que vingui també conegui els productes que fem aquí a Andorra, que fem una ramaderia extensiva que ens genera un producte de qualitat que és la carn però també la resta de productes. Hem de donar a conèixer tota aquesta riquesa que tenim».

El portaveu de l’Executiu també va voler remarcar la voluntat que té el Govern d’ajudar i acompanyar a totes aquelles persones o empreses que vulguin fer productes», i va recordar que al Principat ja té la marca de productes agrícoles i artesans d’Andorra registrada com a marca, i per tant és un suport important més que podem oferir. El ministre va reivindicar que tot el producte que es fa al país és de gran qualitat i que «és un producte que és identificable al nostre territori, jo crec que això és la gran riquesa que tenim, que fem un gran producte de muntanya».

Des de l’Illa Carlemany manifestaven que des que van obrir el centre, ara fa gairebé 15 anys, han apostat per la cultura, pels productes del país i per la gent del país, i asseguraven que volen ser «un punt perquè les persones puguin vindre i gaudir de totes les coses meravelloses que ofereix Andorra. El seu gerent, Jorge Fonseca, va manifestar que la qualitat de productes de la Mostra «és molt bona i va en la nostra línia de les botigues», manifestava tot afegint que a l’Illa sempre busquen productes de qualitat i marques que atraguin a la gent, i aposten per oferir un producte de qualitat». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT