PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Sondra Radvanovsky, plat fort de la 29a Temporada MoraBanc

La soprano nord-americana arriba aquest dissabte a Andorra

Per El Periòdic

La soprano nord-americana Sondra Radvanovsky.
La soprano nord-americana Sondra Radvanovsky. | MoraBanc Andorra

El Centre de Congressos d’Andorra la Vella rebrà aquest dissabte el primer concert de la 29a Temporada MoraBanc amb la soprano nord-americana Sondra Radvanovsky, qui presentarà un programa d’àries d’òpera acompanyada del seu pianista habitual, Anthony Manoli.

La intèrpret dedicarà el concert a Victoria de los Ángeles per commemorar així el centenari del naixement de la reputada soprano catalana. Amb motiu de l’homenatge, de fet, l’esdeveniment comptarà amb la participació de la presidenta de la Fundació Victoria de los Ángeles, Helena Mora, el director artístic de la Fundació, Marc Busquets, i el director general del Gran Teatre del Liceu de Barcelona, Valentí Oviedo. A més, al concert assistiran d’altres figures destacades com la presidenta de la Fundació Castell de Peralada i el director del Festival Castell de Peralada, Oriol Aguilà.

Una figura reconeguda internacionalment / Radvanovsky és una cèlebre artista amb un ampli reconeixement a escala mundial, coincidint la seva profunditat i el color exquisit de la seva veu amb una gran capacitat d’actuació dramàtica i una versatilitat en una àmplia gamma de repertori, des dels papers principals a Rusalka i Lucrezia Borgia fins a Roxanne a Cyrano de Bergerac i el paper principal a Manon Lescaut. És àmpliament considerada com una de les millors sopranos de Verdi que viuen avui dia, així com una de les principals intèrprets del bel canto. Cal destacar que, recentment, el Gran Teatre del Liceu de Barcelona va lliurar a la soprano la Medalla d’Or atesa la carrera fulgurant de la soprano d’Illinois i la seva vinculació a l’escenari de la Rambla.

El recital que Radvanovsky oferirà a Andorra la Vella aquest 14 d’octubre a les 20.00 hores compta amb un atractiu programa dissenyat en un context molt personal. En aquesta ocasió, i com és habitual en els seus concerts, l’acompanyarà al piano Anthony Manoli, figura que ha treballat amb les companyies més grans de teatre com el Théâtre des Champs Elysées, el Gran Teatre del Liceu o l’Ópera de Lausanne.

Antonio Najarro arriba l’11 de novembre / El segon dels espectacles de la Temporada MoraBanc tindrà lloc l’11 de novembre. Serà ‘Alento’, el nou treball del coreògraf i ballarí Antonio Najarro, director de la seva pròpia companyia des de fa més d’una dècada i darrer director del Ballet Nacional d’Espanya. Les localitats, amb preus que oscil·len entre 25 i 35 euros, es poden adquirir a través del web www.temporadamorabancandorralavella.com/entrades o  www.andorralavella.ad/entrades, així com presencialment a l’Oficina de turisme de la plaça de la Rotonda i al Centre cultural La Llacuna.

La Temporada MoraBanc Andorra la Vella està organitzada pel Comú d’Andorra la Vella i MoraBanc, sota el compromís d’obrir i apropar la cultura a la ciutadania amb espectacles de primer nivell. A més, la iniciativa compta amb el patrocini d’Andorra Park Hotel i Park Piolets.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT