PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’equip nacional masculí de la FAE continuarà la seva pretemporada a Peer

Àlex Rius, Bartumeu Gabriel, Xavi Cornella i Àxel Esteve posen rumb cap a Bèlgica

Per El Periòdic

Àlex Rius, en una estada anterior a Peer, Bèlgica.
Àlex Rius, en una estada anterior a Peer, Bèlgica. | FAE

L’equip masculí de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE), conformat per Àlex Rius, Bartumeu Gabriel, Xavi Cornella i la reincorporació d’Àxel Esteve, continuaran la seva pretemporada a Peer, Bèlgica, on tornaran a entrenar a les instal·lacions de neu indoor de la ciutat belga del 15 fins al 21 d’octubre. 

L’staff tècnic configurat per Fred Beauviel i Greg Ribotto acompanyarà a l’equip masculí en el seu desplaçament a Peer per a fer una estada llarga d’entrenament de sis dies de neu indoor. L’expedició a Bèlgica arriba una setmana després que l’equip estigues posant-se en forma abans de la temporada a les terres de neu d’Ushuaia, Argentina, tornant el passat 3 d’octubre. Amb la feina ben feta a Sud-amèrica, el conjunt va poder gaudir d’uns dies de descans fins aquest passat dilluns 9 d’octubre, quan es va tornar a la feina en l’àmbit físic.
Després d’entrenar a Peer, l’equip masculí de la FAE posarà rumb a Kabdalis, Suècia, al mes de novembre per a fer una nova expedició de preparació.

L’EEBE U16 ja ha entrenat a Peer / El grup U16 del programa Esquí Estudi Batxillerat Esportiu (EEBE) va viatjar el passat dimarts a Peer (Bèlgica) per fer una estada intensiva en neu, després de les setmanes de preparació a Corralco (Xile), «profitoses», segons va explicar el responsable tècnic dels U16, Pol Carreras. La idea de l’equip tècnic, encapçalat per Carreras, juntament amb Dídac González, era planificar per Peer quatre jornades d’esquí que suposaven set sessions d’esquí en doble format. La intenció és, segons Pol Carreras, «trobar condicions molt dures, amb neu pràcticament injectada i perquè per als esportistes és una experiència nova i crec que els hi pot aportar moltíssim».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT