PUBLICITAT

Grandvalira i Vallnord obren portes dissabte

  • Tots dos dominis ofereixen nivells de neu d'entre 20 i 50 centímetres
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Arcalís, ahir Foto: VALLNORD

Grandvalira obrirà aquest dissabte 60 pistes, el 55% del total del domini, amb el 75% dels remuntadors en funcionament i tots els sectors connectats entre si. A Grandvalira-Canillo, el Tarter i Soldeu, els esquiadors i snowborders comptaran amb prop del 80% dels remuntadors en funcionament i, en aquesta àrea, podran accedir a 39 pistes. Pel que fa a Grandvalira-Encamp, Grau Roig i Pas de la Casa, hi haurà un total de 21 pistes obertes i el 60% d'instal·lacions en funcionament.

El domini compta amb gruixos que van dels 20 als 50 centímetres de neu de qualitat pols. El cost del forfet és de 39 euros/dia per adult (a partir dels 12 anys), de 35 euros/dia per júnior (12 a 17 anys) i de 28 euros/dia el d'infant (6-11 anys). Pel que fa als serveis complementaris, a Grandvalira-Pas de la Casa i Grandvalira-Grau Roig estaran oberts tots els centres de l'Escola d'Esquí i Snowboard i també es podrà practicar tota l'oferta d'activitats d'aventura disponible. Grandvalira obrirà la majoria de punts de restauració. El tancament de la temporada és previst per al 25 d'abril.

Vallnord / Vallnord iniciarà la temporada d'hivern el mateix dia amb l'obertura parcial de les seves instal·lacions i amb gruixos de neu pols de fins a 50 centímetres. El sector Arcalís obrirà el 60% dels seus remuntadors, donant accés a més del 40% de pistes, entre les quals hi haurà la Basera, la Bassa, la Coma, la Canaleta i la Balma.

Al sector Arinsal, el 54% dels remuntadors estarà en funcionament, destacant el telecabina dels Orriols, que accedeix des del poble al centre de serveis de Comallemple. Aquests remuntadors donen accés al 53% de pistes obertes. Finalment, a Pal, el 40% dels remuntadors permetrà descendir pel 61% de pistes. En aquest cas, el telecabina de la Massana ja estarà operatiu, com també ho estarà el telecadira del Cubil, que accedeix al pic del Cubil (2.358 m) i permet baixar fins a la base de la Caubella.

L'obertura parcial de les instal·lacions fa que els preus durant aquest primer cap de setmana siguin més reduïts. Així, el forfet d'adult costarà, fins al 3 de desembre, 25 euros, preu que correspon a la tarifa de mig dia en temporada baixa. El preu del forfet jove serà de 21,50 euros i l'infantil de 18,50 euros. activitats com el jump, les motos de neu, les excursions amb raquetes, les ski bikes o els vols amb helicòpter també es posen en marxa aquest cap de setmana. Les activitats restants s'activaran durant el pont de la Puríssima.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT