PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tret de sortida al Festival de titelles d’Encamp i el Pas de la Casa amb propostes per als escolars

'Le petite musique de Makao' ha estat l'escollida per obrir aquest matí les sessions

Per El Periòdic

Un moment de l'obra ‘Le petite musique de Makao’.
Un moment de l'obra ‘Le petite musique de Makao’. | Comú d\'Encamp

Encamp ha donat el tret de sortida al Festival de titelles d’Encamp i el Pas de la Casa. L’esdeveniment oferirà aquest cap de setmana diferents representacions obertes a tothom amb passis a 17.00 i a les 18.00 hores. Les entrades encara estan disponibles a la web del comú encampadà.

L’obra 'Le petite musique de Makao', de la companyia L’ombrine et les Fantascope, ha estat l'escollida per obrir aquest matí les sessions escolars incloses en el festival. Els passis continuaran demà amb 'Error 404', d’Ángeles de Trapo. Aquestes representacions es fan en col·laboració amb les ambaixades de França i Espanya a Andorra i la sessió d'aquest dijous ha acollit 181 infants.

Els menuts han gaudit d’una combinació de llums, música, colors i ombres que s'han unit en una representació humorística per explicar la història del Makao, un petit mico que, juntament amb altres animals de la selva, acaba creant un gran concert de música. L'obra tracta temes de socialització a través de diferents escenes i diàlegs.

Sessions de titelles obertes a tot el públic / Dissabte i diumenge hi haurà les sessions de titelles obertes a tot el públic tant a Encamp com al Pas de la Casa. Les obres seran a les 17.00 i les 18.00 hores a les sales de festes de les respectives viles.

Hi ha representacions gratuïtes i altres que són de pagament, amb un cost de tres euros per als infants i vuit per als adults.

Les sessions de dissabte a Encamp seran l’obra ‘Rigoberta i el Windigo’, de Kali Teatre, i el taller interactiu ‘L’oníric món de dins’, d’Holoqué. Al Pas de la Casa hi haurà l’obra ‘Joc de cadires’, de Cal Teatre.

De cara a diumenge, Encamp acollirà la representació ‘Sarau’, de Princep Totilau, mentre que el Pas de la Casa tindrà l’obra ‘La costureta valenta’, de La casa xarop teatre, i una nova sessió de ‘L’oníric món de dins’.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT