PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

S’obre la convocatòria de la setena edició del curs d’habilitació d’informador turístic d’Andorra

És gratuït, presencial i està adreçat a persones residents i majors de 18 anys

Per El Periòdic

La façana del Centre de Formació al Llarg de la Vida.
La façana del Centre de Formació al Llarg de la Vida. | SFGA/CEsteve

Amb l’objectiu de continuar millorant a través de la formació la qualitat dels serveis turístics que s’ofereixen al país, el Govern ha obert convocatòria per assistir a la setena edició del curs d’habilitació d’informador turístic d’Andorra. A partir del 13 d’octubre i fins el 25 del mateix mes d’enguany es podran fer les inscripcions a la pàgina web http://www.cflv.ad.

El curs, que és gratuït, es farà presencialment entre el 7 i el 24 de novembre al Centre de Formació al Llarg de la Vida in situ, en alguns museus del país. Està adreçat a persones residents i majors de 18 anys, que, si superen tot el curs, obtindran un certificat emès per l'Executiu.

Pel que fa al contingut formatiu, el curs es compon de vuit mòduls amb un total de 103 hores i aborda qüestions com ara tècniques de comunicació i dinamització de grups; primers auxilis; o l’oferta i els productes turístics nacionals.

Curs de capacitació professional energètica en l’àmbit executiu de l’obra en l’edificació / D’altra banda, i seguint amb la matèria formativa, també ha aprovat la convocatòria del curs de capacitació professional energètica en l’àmbit executiu de l’obra en l’edificació, en el context de la transició energètica, per a l’any 2023. Les inscripcions s’obren des de la publicació al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) i es tancaran el 13 de novembre d'enguany, i s’han de fer a través de l’espai web de l’Acoda.

El curs s’ofereix els dimarts i dimecres, des del 14 de novembre fins al 6 de desembre, i el dilluns 11 i dimarts 12 de desembre. Hi ha un total de 50 hores lectives, que inclouen l’avaluació final, a la sala de formació de l’Adelca.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT