PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Nou cicle de concerts tribut amb avantatges pels accionistes d'UNNIC

La primera proposta serà un tribut a The Police i tindrà lloc avui

Per El Periòdic

El cartell del concert tribut a The Police que tindrà lloc aquest divendres a UNNIC.
El cartell del concert tribut a The Police que tindrà lloc aquest divendres a UNNIC. | UNNIC

L'activitat musical a UNNIC no cessa. Després dels esdeveniments que es preparen setmana rere setmana des del centre d'oci integral, el recinte presenta un nou cicle de concerts tribut a reconeguts grups del panorama musical que pretén ser un al·licient més per a residents i turistes per tal de gaudir d'una jornada al recinte, la qual es complementa, com ja és habitual, amb l'oferta de restauració, el joc i tot un seguit d'actuacions en directe.

El cicle s'estructura en tres concerts que es desenvoluparan a l'espai del Show Dinner entre les 23.00 hores i la mitjanit. La primera proposta serà un tribut a The Police i tindrà lloc avui. Els assistents, per tant, podran gaudir de temes clàssics del grup com 'Every breath you take', 'Roxanne' o 'Don't stand so close to me'.

En segon lloc, hi haurà l'actuació de Cacho a Cacho, una formació que oferirà un tribut a Estopa i on es farà un repàs per alguns dels temes més coneguts del mític duet català com són 'Tu calorro', 'Penas con rumba', 'Ojitos rojos' o 'Vino tinto'. En aquest cas, l'actuació tindrà lloc el 27 d'octubre.

La tercera proposta, el 10 de novembre, serà un tribut a El Canto del Loco amb la formació Encanto de Loco. Com en els casos anteriors, els artistes presentaran una proposta centrada en temes clàssics com ara 'Vuelve', 'Besos', 'Insoportable' o 'Peter Pan'.

La festa a la zona del Show Dinner no finalitzarà una vegada s'acabin els concerts, ja que, com cada divendres, l'espai oferirà el servei de discoteca fins a les 05.00 hores. Una de les novetats és que les actuacions seran gratuïtes per als accionistes d'UNNIC i tindran un preu de 22 euros per a la resta del públic. L'entrada, en qualsevol de les dues opcions, tindrà una consumició inclosa.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT