PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

Cinc persones es beneficien dels avals d’hipoteca del 20%

Govern ha respost a la pregunta que va fer Susanna Vela

Per El Periòdic

Imatge de Susanna Vela.
Imatge de Susanna Vela. | Consell General / Eduard Comellas

El Govern va fer pública ahir la resposta a la pregunta que va fer la consellera general i presidenta suplent del grup Socialdemòcrata, Susanna Vela respecte als habitatges destinats a lloguer residencial.

Respecte al programa extraordinari d’aval per comprar un primer habitatge per a ser residència habitual, l’Institut Nacional d’Habitatge va rebre 54 consultes relacionades amb els requisits, la documentació i el procediment per a l’atorgament d’aquest aval. Fins al dia d’ahir, es van rebre quatre sol·licituds per comprar el primer habitatge.

Així, Govern va fer públic ahir que els dos comuns que van acollir-se a la mesura van ser el Comú d’Encamp i el de la Massana, i que són els comuns els que tenen l’atorgament de les llicències d’obres. La Massana té cinc unitats immobiliàries en un immoble, i Encamp 19 unitats immobiliàries en un edifici i 21 en un altre.

Per altra banda, els immobles que van rebre la bonificació van sertres l’any 2020, i durant l’any 2021 es van presentar 33 sol·licituds, de les quals 21 corresponen a habitatges individuals. Pel que fa a l’any 2022, es van rebre un total de set sol·licituds. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT