PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Persecució policial per possible tràfic d'estupefaents

El detingut ha sigut perseguit per la Policia en saltar-se un control

Un vehicle de la policia.
Un vehicle de la policia. | Policia d'Andorra

Dilluns al vespre, un home de 26 anys va ser detingut com a presumpte autor de delictes contra la funció pública, contra la seguretat col·lectiva i contra la salut pública després que la matinada del mateix dilluns se saltés un control policial a Andorra la Vella fugint a tota velocitat. Un segon cotxe del Cos Policial va intentar interceptar-lo, però l'home va fer de nou cas omís als senyals dels agents.

Una vegada es va identificar el vehicle, es va procedir a buscar tant aquest com el conductor, centrant-se la recerca especialment a la parròquia d'Encamp després de verificar el recorregut que l'implicat havia seguit. Segons informen, aquest té diversos antecedents per possessió i tràfic de drogues, un fet que va fer sospitar a la Policia que la fugida podria estar relacionada amb algun delicte contra la salut pública. 

Quan l'home va saber que se l'estava buscant, es va presentar ell mateix a les dependències policials acompanyat d'un familiar, produint-se llavors la seva detenció. L'endemà, en el registre que es va efectuar al seu domicili amb l'autorització de la Batllia, la Policia va trobar indicis que podrien apuntar a aquest presumpte tràfic de estupefaents. Tanmateix, és té la sospita que, durant la fugida, el detingut podria haver-se desfet d'algun paquet. També es va trobar una bossa amb diverses porcions d'haixix en un edifici proper a l'immoble on resideix l'arrestat, tot i que encara s'està treballant per veure si tindria algun tipus de relació amb el detingut. 

Cal destacar que, durant la persecució, dos cotxes policials van patir danys. A més, l'home implicat no viatjava sol, ja que l'acompanyava una altra persona que, a hores d'ara, no ha estat localitzat. 

Altres detencions

Un altre home de 53 anys va ser arrestat durant aquesta setmana com a presumpte autor d'un delicte contra la integritat física i moral per violència de gènere, requerint la víctima els agents al seu domicili quan el marit l'hauria agredit.

La darrera intervenció es va produir al Pas de la Casa, on un jove de 21 anys va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic per identificar-se amb una identitat diferent de la que va donar en un control anterior l’any 2020. A més, un home de 36 anys va ser controlat per la Policia a Encamp, com a presumpte autor d’un delicte contra la funció pública per incomplir una ordre d’expulsió.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT