PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La selecció presenta quatre novetats per jugar contra Kosovo i Romania

Èric de Pablos, els germans Chus i Jordi Rubio, i Kiko Pomares entren a la convocatòria

Per El Periòdic

La convocatòria per jugar contra Kosovo i Romania.
La convocatòria per jugar contra Kosovo i Romania. | FAF

La fase de classificació per a l’Eurocopa torna aquesta setmana, amb el combinat nacional enfrontant-se contra Kosovo, demà a les 20.45 hores, i diumenge contra Romania a la mateixa hora. La convocatòria es va donar a conèixer ahir, i presenta quatre novetats respecte l’anterior. Així, Èric de Pablos, de la UE Santa Coloma, Chus i Jordi Rubio, de l’Inter d’Escaldes i l’FC Pas de la Casa respectivament, i Kiko Pomares, del Viveiro gallec, entren a la llista de Koldo Álvarez. Pel que fa a les baixes, ja es comptava amb la d’Ildefons Lima després de retirar-se, a la que s’hi suma la de Joel Guillén, Albert Alavedra i Berto Rosas. 

Cal recordar que la selecció tricolor és ara mateix última del grup amb dos punts. Per sobre es troba precisament Kosovo amb quatre, rival contra qui els andorrans van empatar a u a finals de març. Respecte a Romania, són els segons classificats amb 12 punts, contra qui els del Principat van encetar aquesta fase de classificació amb una derrota a l’Estadi Nacional per 0-2. 

A banda dels esmentats, completen la convocatòria Josep Gomes, Iker Álvarez i Xisco Pires sota pals; Max Llovera, Aleix Viladot, Marc Garcia i Moi San Nicolás en defensa; Marc Rebés, Marc Vales, Èric Vales, Víctor Bernat, Joan Cervós, Marcio Vieira i Marc Pujol al migcamp; Izan Fernández, Jordi Aláez, Àlex Martínez, Ricard Fernández i Aaron Sánchez en atac.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT