PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Joan Verdú: dos dies de supergegant i tres de gegant als entrenaments de Saas Fee

Després d’aquesta estada viatjarà a Pitztal per completar un altre bloc abans de la cita de Sölden

Per El Periòdic

Joan Verdú a Saas Fee.
Joan Verdú a Saas Fee. | FAE

Joan Verdú es troba a Saas Fee (Suïssa) per fer un penúltim bloc d’entrenament abans de la cita de la Copa del Món de Sölden. Es tracta d’una estada dedicada a reprendre el contacte amb la neu després de les cinc setmanes a Nova Zelanda.

A Saas Fee, l’equip s’ha trobat amb «condicions molt bones», segons l’entrenador, Juan Lago, que va explicar que es tracta d’una estada «de cinc dies, amb dos de supergegant i tres de gegant». L’equip va arribar el 6 d’octubre i marxa demà. Els dos primers dies -dissabte i diumenge- van entrenar la velocitat amb la disciplina de supergegant, mentre que dilluns la sessió ja va ser de gegant, disciplina que també entrena des d'ahir.

«És una molt bona preparació per a Sölden, tancant els detalls de material i fent els últims testos per atacar després al bloc de Pitztal amb tot clar», va manifestar Lago.

Després d’aquesta estada a Saas Fee, el 19 d’octubre Verdú viatjarà novament, ara a Pitztal (Àustria), per completar altre bloc, del 20 al 25, just abans de la cita de Sölden, on correrà el 29 d’octubre la que serà la primera prova de la Copa del Món de la present temporada.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT