PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vinyes i Mercader abandonen a Madrid per problemes a la roda

El trencament del buje del pneumàtic esquerre deixa sense opcions als de Rallycar

Per El Periòdic

Joan Vinyes i Jordi Mercader, a bord del seu Hyundai i20, a Madrid.
Joan Vinyes i Jordi Mercader, a bord del seu Hyundai i20, a Madrid. | FotoEsport

La mala fortuna va tocar a Joan Vinyes i Jordi Mercader al Ral·li de Terra de Madrid, ja que van haver d’abandonar a l’última prova especial cronometrada de la competició pel trencament, de forma inexplicable segons el mateix equip dels andorrans, del buje de la roda davantera esquerra, que va deixar el Hyundayi i20 Rally2 del Team Rallycar molt a prop de la línia de meta, sent impossible poder continuar competint.

Un decebut Vinyes va declarar que «almenys hem gaudit de la competició, no obstant això, que passin aquestes coses sempre et deixen una mica tocat». El pilot del país va fer unes declaracions en arribar l’assistència, on es mostrava frustrat per la situació al·legant que «no m’agrada ‘culpar a la sort’ com a motiu de qualsevol resultat en una competició. Tanmateix, en aquesta ocasió, no tinc una altra explicació per al que ens ha passat en la prova de Madrid. Sens dubte és mala sort trencar un buje, sense un motiu explícit, amb la meta a la vista. Només ens queda recórrer a un clàssic com ‘les carreres són així’ per a explicar el succeït».

Tot i això, el pilot va declarar que «fins al moment de l’abandó, hem demostrat que estem a la mateixa altura dels que lluiten pel títol del CERT. Queden dos ral·lis per al final del certamen, ho continuarem intentant».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT