PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc marxa del Palau amb «mèrits suficients per guanyar»

Lezkano carrega contra l’actuació arbitral dient que no es va xiular igual pels dos equips

Per El Periòdic

Lezkano dona instruccions als seus jugadors.
Lezkano dona instruccions als seus jugadors. | ACB Photo / D.Catalán

Vèncer tot un Barça és una fita més que complicada, encara més al Palau, però el MoraBanc Andorra a poc va estar el passat diumenge (91-87) de fer l’heroica a terres barcelonines. «Hem fet mèrits suficients per guanyar», va indicar Natxo Lezkano en la roda de premsa posterior al duel. L’entrenador va comentar que els seus van seguir el pla de partit tot i patir alguna errada sobretot en la segona meitat, i va celebrar que els culers no els fessin «una sagnia en el rebot ofensiu», fent esmena a la diferència física.

Amb tot, el tricolor va marxar molt satisfet pel partit del seu conjunt, «del rendiment, de les ganes i la concentració», però no content. Lezkano va comentar que el Barça va jugar una segona part molt física i que no va arribar al bonus al tercer ni al darrer quart, «i així és molt difícil vèncer-los». En aquest sentit, va carregar contra l’actuació arbitral esmentant que marxava amb la sensació que no es va xiular igual als dos camps del pavelló.
De totes maneres, els aficionats tricolor poden ser optimistes després del vist diumenge, i cal recordar que sense un Tyson Pérez per molèsties. «Estem millorant», va incidir l’entrenador basc indicant la «dolenta» pretemporada que van protagonitzar. «Sabíem que no començaríem la lliga en les millors condicions i així ha estat», i ara «tenim matxs contra rivals que no són del nivell del Barça sinó de més de mitja taula on hem de seguir aquesta línia». De totes maneres, Lezkano va incidir amb l’alt nivell de la competició on si «aconseguim jugar amb aquest nivell de concentració i disciplina», tenint molt poques pèrdues de pilota i bons percentatges de tir, «segur jugarem bé, ens divertirem» i, també molt important, «ens salvarem sense problemes».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT