PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Horaris d’hivern de la línia verda de bus d’Escaldes-Engordany

Aquests estaran actius a partir del pròxim dilluns 16 d’octubre

Per Maria Lozano

Imatge dels nous horaris de bus.
Imatge dels nous horaris de bus. | Comú d\'Escaldes-Engordany

El Comú d’Escaldes-Engordany va informar ahir que a partir del dilluns dia 16 es posaran en funcionament nous horaris de la línia de l’EE Bus Engolasters, la línia verda, que estarà vigent durant els mesos de tardor i hivern. Així, els canvis també inclouen un augment de la freqüència.
La cònsol major de la parròquia, Rosa Gili, va explicar que aquesta línia «es va crear arrel que per anar a les zones més altes d’Engolasters el bus a la demanda no responia a la necessitat dels usuaris». Així, al juliol es va inaugurar la línia.

Amb aquests canvis en la línia, el comú escaldenc pretén satisfer les necessitats que «els usuaris han pogut informar al comú a partir d’una enquesta que es feia dins del bus», informava la cònsol.

En aquest sentit, a partir de dilluns vinent, l’EE Bus tindrà sortida des de Caldea en sentit pujada o des del berenador de la Closa en sentit baixada. El vehicle que comenci des del termolúdic iniciarà el recorregut a les 07.00 hores i cada hora fins a les 12.00, quan circularà de les 13.15 hores i cada hora fins a les 21.15 hores.

Per altra banda, la primera sortida des del berenador de la Closa serà a les 07.20 hores i circularà cada hora fins a les 12.20 hores. A partir de llavors la freqüència de sortida continuarà sent de 60 minuts. A més, la freqüència s’amplia una hora i es retiraran els serveis de la franja de les 11.00 hores a les 16.00 hores, ja que no hi ha tanta necessitat.

Cal destacar, en afegit, que s’anul·la les sortides des del Camp de Serrat de dilluns a divendres, tot i que continuaran operatives durant els caps de setmana a les 09.35 hores, les 13.35 i les 17.35, hores estratègiques de pujada i baixada. D’aquesta manera, es dona servei a tots aquells que vulguin pujar fins a Engolasters, una demanda que durant la tardor i l’hivern només genera interès els dissabtes i els diumenges.

Per altra banda, el comú valora molt positivament el desdoblament de l’EE Bus, la línia verda i el bus a la demanda, ja que ha permès donar millor servei als usuaris.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT