PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

Andorra la Vella estrena temporada de teatre infantil

Els espectacles es faran amb titelles, música i dansa

Per El Periòdic

El Teatre Comunal d’Andorra la Vella.
El Teatre Comunal d’Andorra la Vella. | Arxiu ANA

Música en directe, titelles i dansa. Aquests són els ingredients que conformen la nova temporada de teatre infantil de tardor-hivern del Comú d’Andorra la Vella, que arrenca el pròxim 21 d’octubre. Serà amb ‘Loops’, amb la companyia catalana de teatre familiar Engruna teatre, que a través d’uns personatges de titelles que toquen el violoncel i la flauta reflexionaran sobre el pas del temps i faran un cant a la vida.
La propera cita serà el 18 de novembre amb el muntatge ‘Clementina’, de la companyia andorrana Somhiteatre. La proposta, que uneix el teatre i la dansa, gira al voltant dels estereotips i de les idees preconcebudes sobre allò que els agrada als infants, per trencar amb l’imaginari d’activitats fetes només per a nens o només per a nenes.
El darrer muntage serà el 16 de desembre amb ‘Cotó’, dels catalans Txo Titelles, que presentaran una història protagonitzada per un conill que parla de la importància d’acceptar la pròpia singularitat i de conviure amb la diversitat des del respecte.
Els tres espectacles es representaran al Teatre Comunal en dues funcions cadascun, a les 17.00 i a les 18.30 hores. L’entrada és gratuïta per als infants (cal treure tiquet tot i ser de franc) i té un preu de quatre euros per als adults. Els tiquets es poden adquirir des d’ahir, únicament per internet, a la web www.andorralavella.ad/entrades. 
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT