PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Ànima del Bosc, primera empresa de productes agrícoles i artesanals de la reserva de la biosfera d’Ordino

Aquesta es dedica a produir saba de bedoll i infusions

Per El Periòdic

Els cònsols d’Ordino amb la responsable de L’Ànima del Bosc, Gassot.
Els cònsols d’Ordino amb la responsable de L’Ànima del Bosc, Gassot. | ANA / M.F.

L’Ànima del Bosc, una empresa que es dedica a produir saba de bedoll i infusions, és la primera que rep el distintiu de productes agrícoles i artesanals de la reserva de la biosfera d’Ordino. La responsable de L’Ànima del Bosc, Laurence Gassot, va recollir ahir al matí el segell que l’acredita com a empresa que treballa amb productes que «surten de la reserva de la biosfera amb un compromís de respectar els ODS i els criteris» de l’espai protegit, tal com va subratllar la cònsol menor, Eva Choy, que va destacar que ara esperen que més empreses s’animin a obtenir o bé el segell d’empresa compromesa amb la reserva o bé com a productors agrícoles i artesanals de l’espai protegit.

Gassot es va mostrar molt satisfeta per aquest distintiu i va manifestar que per a ella és «un reconeixement i una col·laboració per fer promoció de la vall d’Ordino», un indret que li agrada «molt», ja que fa molt temps que «hi viu» i hi treballa recollint la saba de bedoll a la primavera per «vendre-la fresca». De fet, la naturòpata i nutricionista va destacar que és un producte «molt interessant per a la salut», perquè és «antiinflamatori, antioxidant, desintoxicant i remineralitzant». A més, va destacar que completa l’oferta de l’empresa recollint plantes silvestres per fer infusions i que recentment també ha impulsat una sal.

Finalment, Choy va manifestar que estan «molt contents» de poder donar aquest primer segell de productes agrícoles i artesanals i va assenyalar que pròximament s’espera que el llistat s’ampliï amb una mel. A més a més, va animar les empreses a acollir-se a aquest segell, ja sigui en la modalitat de compromís amb la reserva o de producció agrícola i artesanal. Fins ara, altres tres entitats ja han rebut la primera de les certificacions, la que avala el compromís amb la reserva.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT