ELPERIÒDIC
LA MASSANA

Els premiats del Campionat d'Andorra de contrarellotge. Foto: EL PERIÒDIC

Dissabte passat, l'hotel Magic de la Massana va acollir la festa de cloenda de la temporada de l'Agrupació Ciclista Andorrana (ACA-Viladomat), en la qual es va realitzar el lliurament de trofeus de la temporada en totes les categories.

El podi al Campionat de Muntanya va estar encapçalat per Óscar Casal, el qual no ha donat treva a cap dels seus rivals durant tota la temporada. Joan Rente, fins aquest any campió, ha estat dels pocs que han pogut ser a prop de l'esportista andorrà que també competeix en curses de muntanya per la Federació de Muntanyisme. Així, Rente ha estat segon i Jaume Pàmies tercer, en el que ha estat una mostra d'alt nivell durant tota la temporada.

Així, el Campionat Social va ser per Javi López, l'home més regular, mentre que també es van lliurar els premis dels campions del Campionats d'Andorra contrarellotge: David Albós (sènior), Bea Linde (dones), David Fernández (master 30), Paulo Reis (veterans 40), Carles Gaya (veterans 50) i Cristian Revert (cadet).