PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Escaldes-Estiu +60 conclou l’edició 2023 amb més de 80 participants

Les activitats més sol·licitades han estat les excursions a la muntanya

Per El Periòdic

La cloenda de l'Escaldes-Estiu +60 a la font de la Closa.
La cloenda de l'Escaldes-Estiu +60 a la font de la Closa. | Comú d\'Escaldes-Engordany

L’Escaldes-Estiu +60 ha tancat l’edició d’enguany amb la inscripció d’una vuitantena de ciutadans. Així es desprèn de les dades facilitades pel comú, en les quals s’indica que durant el mes de juliol es van comptabilitzar fins a 198 participacions en les activitats del juliol, amb una mitjana de 14 residents, i 294 a l’agost (17). A més, van destacar que en algunes sessions hi van prendre part fins a 26 residents.

Entre les iniciatives més sol·licitades van destacar les sortides a la muntanya amb diverses dificultats, les relatives a la recuperació funcional on es treballen la força, l’equilibri i l’agilitat amb cadira, el tenis, el ioga, zumba i la novetat d’enguany, el pàdel. A més, també va tenir èxit la sortida que es va realitzar a Ràmio. En total, van exposar, s’han dut a terme prop de 90 hores d’activitat física per a persones a partir de 60 anys.

La iniciativa, que tenia com a objectiu promoure el benestar físic  i emocional mitjançant l’activitat física, va cloure el 5 de setembre amb una jornada a la font de la Closa que va comptar amb la presència de la gran majoria de participants, que van gaudir d’un dinar.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT