PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cardelús és perjudicat per la seva moto i queda fora del podi a Aragó

Els problemes a la part davantera li han tret les possibilitats de lluitar el títol contra Agius

Per El Periòdic

Xavi Cardelús, ahir competint a Motorland, Aragó.
Xavi Cardelús, ahir competint a Motorland, Aragó. | Cardelús Racing Team

El pilot andorrà de Promoracing, Xavi Cardelús, va tenir molts problemes amb la part davantera de la seva moto a Motorland, Aragó, els quals van eliminar les possibilitats de lluitar pel podi en les dues curses, on va arribar ahir a meta en sisena i vuitena plaça. Aquestes complicacions van deixar sense opcions a Cardelús de poder lluitar el títol contra Senna Agius.

A la primera de les dues curses va estar a punt de tocar-se amb un altre pilot a la sortida i aquesta circumstància el va fer baixar fins a la setena posició. A partir d’aquest moment, va recuperar-se fins a arribar al grup que lluitava pel segon lloc, però, a vuit voltes del final, va estar a punt de caure i va cedir quatre segons que el van distanciar definitivament del podi per acabar sisè després de recuperar una posició a l’última volta.

La segona cursa del dia va tenir un guió molt semblant i després de sortir bé, va cedir algunes places a la primera volta i va acabar vuitè acusant els problemes que va tenir amb el comportament del tren davanter de la seva moto al llarg de tot el cap de setmana i la manca de confiança que aquesta circumstància li va generar.

Un desil·lusionat Cardelús va fer unes declaracions posteriors a les curses, on expressava que «no hem pogut resoldre del tot els problemes amb el tren davanter de la moto que arrossegàvem des de divendres i, cada vegada que mirava d’arriscar, tenia un ensurt. Fins al punt que, a la primera de les dues curses, he estat a punt de caure».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT