PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cande Moreno segueix la pretemporada a Saas Fee, Suïssa

L’esquiadora continua preparant-se de cara a la primera prova de Copa del Món de velocitat que se celebrarà a Itàlia

Per El Periòdic

Cande Moreno entrenant.
Cande Moreno entrenant. | FAE

La pretemporada de l’esquiadora nacional de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE), Cande Moreno, prossegueix amb una parada prèvia a la comuna suïssa de Saas Fee abans d’iniciar la temporada de Copa del Món de velocitat a Cervinia, Itàlia, del 15 al 19 de novembre.

Moreno va quedar altament satisfeta dels entrenaments de pretemporada amb l’equip francès a Argentina. El director d’alpí de la FAE, Roger Vidosa, va reconèixer que, tot i no ser el pla inicial d’estades formatives abans de l’inici de la competició, la solució ha resultat positiva per l’esquiadora, declarant que «la pretemporada ha tingut una mica d’alts i baixos. Per una part està sent molt bona, però per l’altra el seu entrenador dels últims anys no pot seguir per un problema de salut i hem hagut de fer un canvi d’última hora i ha estat a Ushuaia amb l’equip de França. No era el que teníem previst, perquè havien d’anar a Xile dues vegades, una al mes d’agost i l’altra a finals de setembre i octubre. Ha estat un canvi d’última hora, però ara que hem acabat amb l’estada amb els francesos, estem més que satisfets».

Ahir, Cande Moreno va arribar a les terres alpines de Suïssa després d’unes jornades de descans, on portarà a terme una sèrie de blocs d’entrenaments per tal d’acabar d’arribar en la millor forma possible a l’inici competitiu de la Copa del Món de velocitat. El director d’esquí alpí de la FAE va declarar que «continuarà amb el seu final de preparació a Saas Fee i Cervinia, amb el seu nou entrenador, que d’aquí a poc anunciarem». L’esquiadora andorrana s’entrenarà a Suïssa fins al pròxim divendres 13 d’octubre. A continuació, Moreno tornarà a la neu del 25 al 30 d’octubre, en aquest cas a Cervinia, precisament on es disputarà la primera Copa del Món del 15 al 19 de novembre.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT