PUBLICITAT

Sarabia aposta per «unir forces» en el conflicte de l’FC Andorra

L’entrenador del club tricolor respon a les declaracions fetes dissabte per Gerard Piqué

Per Alex Montero

L’entrenador de l’FC Andorra, Eder Sarabia.
L’entrenador de l’FC Andorra, Eder Sarabia. | @FCANDORRA

El conflicte entre el Govern i l’FC Andorra per l’Estadi Nacional continua sumant capítols a la seva història després d’un dissabte frenètic. La capsa de Pandora la va obrir el secretari d’Estat d’Esports i Joventut, Alain Cabanes, afirmant que el club tricolor «no començarà la temporada 2024/2025 al Nacional, ni tan sols de manera temporal», i donant pas a una diversitat patent de reaccions en qüestió de minuts. La més sonada va ser sens dubte la feta pel màxim accionista de l’equip, Gerard Piqué, qui a través d’una piulada va esclatar i va amenaçar en marxar i canviar el nom del club si aquest no pot continuar jugant a l’Estadi Nacional.

Faltava, però, la reacció del tècnic de l’FC Andorra, Eder Sarabia. No ha sigut fins avui, aprofitant la seva intervenció en la prèvia del partit d’aquest dilluns entre l’Elx i l’equip que encapçala, quan l’entrenador dels tricolor s'ha pronunciat sobre aquesta qüestió: «Tinc clar que vull estar aquí i crec que quan el projecte va començar a Andorra va ser perquè tots enteníem que encaixava en tots els aspectes», ha ressaltat, donant inclús un cop de mà a l’Executiu en afirmar que «estic convençut que el país vol que el projecte sigui aquí, així que espero que les diferències es puguin resoldre perquè Andorra és un lloc perfecte per fer coses molt importants». 

Unes paraules que han vingut continuades per un missatge d’alè i d’esperança cap a tothom, a través d’un «homenatge» a la frase que acompanya l’escut del país: Virtus Unita Fortior. Així doncs, Sarabia ha fet una crida «a aplicar-nos tots una mica aquesta frase, perquè si som capaços de treballar junts, ens anirà millor a tots». I amb això no només es referia a tot el que envolta l’FC Andorra, sinó també a la resta d’esports que configuren l’eix esportiu del país: «Com millor ens vagi a nosaltres millor els anirà a altres esportistes del país, i com millor els hi vagi a ells millor ens anirà a nosaltres».

El tècnic dels tricolors ha finalitzat la seva intervenció llençant un nou missatge de tranquil·litat als jugadors de l’equip, fent èmfasi en el fet «que es pugui resoldre el conflicte i que unim les nostres forces per aconseguir-ho», ja que això facilitarà «que tot pugui anar a millor i acabi arribant a bon port».

PUBLICITAT
PUBLICITAT