PUBLICITAT

Piqué esclata: "Felicitats, heu deixat Andorra sense futbol professional"

El màxim propietari de l'FC Andorra amenaça en marxar del país i canviar el nom del club

Per Alex Montero

Gerard Piqué celebrant amb els jugadors de l’FC Andorra l’ascens de l’equip a la Segona Divisió.
Gerard Piqué celebrant amb els jugadors de l’FC Andorra l’ascens de l’equip a la Segona Divisió. | @FCANDORRA

Gerard Piqué, un dels màxims accionistes de l'FC Andorra, amenaça en marxar i canviar el nom del club si aquest no pot continuar jugant a l'Estadi Nacional. Així ho ha afirmat fa uns minuts a través d'una piulada, arran de les declaracions fetes aquest matí pel secretari d'Estat d'Esports i Joventut, Alain Cabanes: "Hem invertit més de 4 milions d'euros en adequar l'Estadi Nacional perquè LaLiga ens deixi jugar i ara ens feu fora", ha declarat l'exjugador del Futbol Club Barcelona, fent èmfasi en el fet que, ara per ara, "no hi ha cap instal·lació esportiva a Andorra amb condicions per poder competir l'any que ve".

Unes paraules que han sigut l'antecedent a una declaració d'intencions en tota regla per part de Piqué, qui s'ha mostrat concís i segur a l'hora d'afirmar que "no ens queda una altra solució que marxar i canviar el nom del club". A més, l'exblaugrana ha "tirat" d'ironia per dirigir-se al Govern i els mandataris del país: "Gràcies per expulsar-nos del país. Felicitats, heu deixat Andorra sense futbol professional".

Cap resposta per part de l'Executiu

Per al moment, ni el secretari d'Estat ni cap membre del Govern s'ha pronunciat arran de la piulada de Gerard Piqué, tot i que és possible que sí que ho facin en les pròximes hores. Cal recordar que, en les declaracions fetes aquest matí durant la marxa popular d'Andorra la Vella, Alain Cabanes ha reiterat que l'FC Andorra "no començarà la temporada 2024-2025 a l'Estadi Nacional, ni tan sols de manera temporal", afegint, però, que sí que estan disposats "a donar un cop de mà a través de la mediació per trobar un camp o un lloc on començar la temporada com cal".

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT