PUBLICITAT

Cabanes ho torna a deixar clar: l'FC Andorra no jugarà a l'Estadi Nacional

L'Executiu sí que es troba disposat a mediar en el conflicte

Per El Periòdic

El secretari d’Estat de Joventut i Esports, Alain Cabane, durant la marxa popular d'aquest matí a Andorra la Vella.
El secretari d’Estat de Joventut i Esports, Alain Cabane, durant la marxa popular d'aquest matí a Andorra la Vella. | SFGA/CEsteve

Durant la seva intervenció d'avui en la marxa popular d'Andorra la Vella, i qüestionat sobre la finalització del conveni entre el Govern i l'FC Andorra el secretari d'Estat d'Esports i Joventut, Alain Cabanes, ha reiterat que l'equip "no començarà la temporada 2024-2025 a l'Estadi Nacional, ni tan sols de manera temporal".

Tanmateix, Cabanes sí que s'ha mostrat obert "a donar un cop de mà a través de la mediació per trobar un camp o un lloc on començar la temporada com cal", afegint que des de la institució tricolor s'estan fent "les gestions pertinents per garantir l'inici de la temporada al país, ja que és necessari que el club presenti un projecte de futur per poder continuar jugant al país".

A més, el secretari d'Estat ha volgut destacar que ja hi havia una data marcada amb un conveni amb el rugbi i la Federació de Futbol, que "es respectarà fins al final", i que compta "amb tots els actors implicats, els quals estaven més que informats del final de la qüestió".

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT