PUBLICITAT

Tret de sortida a la segona edició del Festival de Teatre al Carrer

La iniciativa ha ampliat fins a 18 el nombre d’espectacles i actuacions

Per El Periòdic

La inauguració de la segona edició del FesTac a Sant Julià de Lòria.
La inauguració de la segona edició del FesTac a Sant Julià de Lòria. | ANA/L.G.

La segona edició del Festival de Teatre al Carrer (FesTac) va donar ahir el tret de sortida a la parròquia de Sant Julià de Lòria. «Hem crescut una mica en relació amb l’any passat, per aquest motiu esperem que també augmenti el volum d’afluència», va manifestar la cònsol menor Mireia Codina. Cal recordar que la iniciativa enguany duplica companyies i amplia fins a 18 el nombre d’actuacions. 

La mandatària també va voler fer èmfasi, segons informa l’ANA, en el fet que de les 16 propostes teatrals, la meitat són andorranes, mentre que la resta provenen de companyies de diverses parts de Catalunya, el País Basc, el Regne Unit i Itàlia. «Creiem en el teatre i la representació artística i volem enfortir les companyies nacionals i internacionals que s’hi dediquen», va declarar Codina, afegint que les actuacions «posen a la dona al centre, un fet molt rellevant per a nosaltres». A més, la cònsol menor també va desitjar que el festival fomenti «la reactivació, promoció i revitalització del teixit comercial», ressaltant la participació de la companyia nacional Líquid Dansa amb Ver/Mut, una prova pilot per integrar el teixit comercial de la parròquia.

Qüestionada per possibles pactes electorals, Codina va afirmar que en aquest moment «continuem oberts a propostes i esperem poder tancar una llista on tots ens sentim còmodes i amb ganes de treballar per la parròquia».

PUBLICITAT
PUBLICITAT