PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Xavi Cardelús arriba a Motorland amb bon ritme però amb molèsties

El pilot andorrà disputa els entrenaments sense sentir-se a gust sobre la moto

Per El Periòdic

Cardelús amb la Moto2.
Cardelús amb la Moto2. | Xavi Cardelús

El pilot andorrà de Promoracing, Xavi Cardelús, va estar entrenant ahir i dijous al circuit de Motorland, Aragó, per a disputar aquest cap de setmana la penúltima cita del Moto2 European Championship. El motorista va completar els entrenaments amb molt bons resultats, però sense sentir-se del tot a gust a sobre de la seva moto.

Cardelús va resumir les sessions d’entrenament declarant que, la jornada d’ahir, «ha tingut de tot. Per una banda, al matí m’he col·locat al capdavant de la classificació. Afortunadament, hem pogut recuperar una part del temps que vàrem perdre ahir, quan se’m va aturar la moto al primer entrenament i he estat rodant en temps competitius des del primer moment. Però a la tarda m’ha cotat més. Estem trobant alguna dificultat que no m’acaba de permetre sentir-me del tot a gust sobre la moto».

Tot i això, el pilot andorrà confia en les seves capacitats per poder revertir la situació. Cardelús es veu amb possibilitats per a lluitar per una bona posició a les classificacions d’avui per les carreres de demà.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT