PUBLICITAT

L'eslàlom és la prova de les andorranes

  • Gutiérrez, ambiciosa: «Si esquio com sempre, espero estar entre les millors»
R. M. S.
SOLDEU

Avui la cita amb la Copa d'Europa es tanca amb l'eslàlom, una disciplina que és la preferida per les esquiadores andorranes perquè és on millors registres tenen. Els horaris seran els mateixos que ahir, és a dir 9.30 la primera mànega i 12.30 la segona, amb el lliurament de trofeus al voltant de les 14.00. Competiran 53 corredores, i les andorranes sortiran amb el dorsal 15 Mireia Gutiérrez, i amb el 53 Sofie Juarez.

Tant Gutiérrez com Juarez tenen posades moltes esperances. La número u andorrana, la Mimi, assumeix la seva responsabilitat amb ambició: «De gegants no n'he fet gaires, però en eslàlom he estat 9a a l'última Copa del Món, i no vull dir cap resultat per demà -avui per al lector-, però si esquio com sempre, espero estar entre les millors.

Les perspectives de Juarez, per altra part, eren semblants en el sentit que la seva posada a punt per a l'eslàlom és diferent respecte al gegant d'ahir: «Avui -per ahir- venia una mica nerviosa, però demà -avui per al lector- ho podré fer tot amb més cap perquè ja sé com funciona això i ja ho he provat».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT