PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La selecció femenina U15 es mostra satisfeta amb el rendiment

L’entrenadora valora positivament la seva travessa pel Torneig de Desenvolupament

Per Joan Jiménez

Instant del partit d’ahir.
Instant del partit d’ahir. | Federació d\'Eslovàquia

La selecció U15 de futbol femení va fer un bon balanç ahir envers la seva participació en el Torneig de Desenvolupament celebrat a Bòsnia i Hercegovina, on les noies de Catia da Silva van tenir resultats dispars com una gran victòria contra Bulgària per 5-1 o una derrota a l’últim matx contra Eslovàquia pel mateix resultat però a la inversa.

L’entrenadora tricolor va declarar després de perdre l’últim partit contra les eslovaques que partien com a principal preferida del certamen, «tenen una molt bona selecció amb jugadores de moltíssima qualitat», però al·legant que «hem competit el millor possible», estant una mica «imprecises» a la primera part, però millorant notablement a la segona, arribant a fer «un partidàs» on «les noies ho han deixat tot», segons l’estratega.

En resum general sobre la competició a Bòsnia, da Silva va esmentar que «l’actitud i la intensitat de les jugadores, el joc, el compromís, el comportament i la unitat han fet possible competir i fer una bona feina en aquest torneig». Tant l’entrenadora com l’staff tècnic es van mostrar molt satisfetes per com s’ha anat desenvolupant el conjunt tricolor durant tot el certamen, com tota la feina feta a Bòsnia, «competint des del primer minut fins a l’últim».

Finalment, da Silva va ressaltar la victòria per 5-1 a Bulgària, que prova la capacitat de l’equip per assolir èxits «gens fàcils» i que «hi ha molt bones jugadores en aquesta selecció i seran el futur» del futbol femení del Principat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT