PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andorra Telecom vol crear iniciatives per la gent gran

Aquestes volen encetar-se a finals de 2023 i principis del 2024

Per Sònia Lecha , Maria Lozano

Imatge de la paradeta d’Andorra Telecom.
Imatge de la paradeta d’Andorra Telecom. | Andorra Telecom

Després del Saló de la Gent Gran d’Escaldes-Engordany, Andorra Telecom va explicar a EL PERIÒDIC que des de la companyia volen incentivar, mitjançant projectes, a disminuir la bretxa digital que pateix la gent gran a l’hora de comunicar-se i fer tràmits administratius. La Responsable de Patrocinis, RSE i Premsa de la companyia, Inés Martí, va explicar que «volem animar a la gent gran a utilitzar les eines tecnològiques per estar més ben connectats», per això entre finals de 2023 i durant el 2024 «encetarem iniciatives de la mà d’altres comuns i altres entitats que treballen amb la gent gran per col·laborar», va informar Martí.

El Saló de la Gent Gran va ser una d’aquestes iniciatives, i des d’Andorra Telecom van fer un balanç positiu: «La gent gran es va atansar i van poder recollir informació bastant interessant», anunciava Martí. Informava, a més, que el 70% de les persones grans fan servir un smartphone i internet per sobretot comunicar-se amb els seus familiars i amics, envers un 30% que es mostren escèptics davant un mòbil i internet i «tenen molta por a tot el que és la xarxa», va explicar Martí.

De les persones grans que l’utilitzen, la responsable va destacar que sobretot fan servir l’aplicació de WhatsApp, però a més fan servir la xarxa social de Facebook i, com a molt, utilitzen el correu electrònic habitualment.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT