PUBLICITAT

L’EEBE U19 se superen en punts en descens i supergegants a Xile

L’equip fa una millora generalitzada a les dues proves adquirint molts punts FIS

Per El Periòdic

L’equip EEBE U19 de la FAE.
L’equip EEBE U19 de la FAE. | FAE

L’EEBE U19 assoleix una millora generalitzada dels membres de l’equip en punts FIS en les proves de descens, on set corredors andorrans van millorar marques, i en supergegant, sent vuit els atletes nacionals que van superar-se a si mateixos, a Corralco, Xile. El conjunt format per Alvar Calvo, Eric Ebri, Pirmin Estruga, Salvador Cornella, Nicolau Daban, Carlos Salinas, Martí Llort, Maià Font, Pere Cornella, Marc Fernández i Adrià Prats, i dirigit pel seu responsable tècnic, Nico Belcredi, amb el suport del tècnic Didac González, van passar diverses dificultats durant el mes de setembre que, finalment, han acabat amb bones conclusions. 

L’equip va arribar a Sud-amèrica a principis del mes de setembre per a competir en diverses curses durant la seva estada, però el mal temps va impedir la celebració d’aquestes. Tot i això, ja al final de  la concentració, si es van poder celebrar les curses programades de velocitat en descens i supergegant. 

El responsable tècnic de l’equip, Nico Belcredi, va declarar ahir, respecte a les proves continentals de la SAC (South American Cup), que «es van dur a terme en condicions bastant límit, amb molt de vent i en una pista molt plana».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT