Soulié entra la 33a als 15km individuals del Mundial

• L'andorrana puntua a una prova a Khanty-Mansiysk en què s'imposa la sueca Helena Ekholm
KHANTY-MANSIYSK

Laura Soulié va tenir ahir una nova cita amb els Campionats del Món de biatló. L'andorrana va formar part de la cursa individual on va poder acabar en la 33a posició.

La corredora que representa la Federació Andorrana d'Esquí (FAE) va aconseguir formar part de la zona privilegiada de la carrera ja que finalment van finalitzar 93 atletes. Només les 60 primeres puntuaven, amb la qual cosa el resultat és «positiu», segons va declarar ahir el director tècnic de la FAE, Carles Visa.

Soulié va cometre només dues errades en el tir, el que la va beneficiar per poder fer front a la resta de cursa. La sueca Helena Ekholm, de 26 anys, va ser la guanyadora dels 15 quilòmetres, després que va aconseguir acabar amb cap errada en el tir. Així, va fer un temps de 47min 08s sense cap penalització. Al podi la van acompanyar una alemanya, Tina Bachmann, i una ucraïnesa, Vita Semerenko. Bachmann va acabar a 2min 15s de la guanyadora (dos penalitzacions), i Semerenko a 2min 52s (tres penalitzacions).

Laura Soulié va fer front a aquesta cursa després que el passat diumenge disputés la seva anterior prova als Campionats del Món, la de persecució, en què es va veure obligada a abandonar després de quedar-se sense forces per continuar. Ara el dia 12 correrà la Mass Start.