PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L'UdA organitza una jornada entre empreses i entitats sense ànim de lucre

Les institucions han pogut compartir les col·laboracions existents i abordar nous projectes

Per El Periòdic

Un instant de la joranada.
Un instant de la joranada. | UdA

La Universitat d'Andorra (UdA) ha organitzat una jornada de trobada i intercanvi entre empreses i entitats sense ànim de lucre, una trobada en què les institucions participants han pogut compartir les col·laboracions existents entre el sector privat i el tercer sector i abordar nous projectes de col·laboració. La jornada 'Empreses i entitats no lucratives. Oportunitats en el nou marc fiscal', que ha tingut lloc avui a la Sala d'Actes de la Universitat, ha comptat amb el suport del Govern i Andtropia.

L'acte anava dirigit a empreses i entitats del sector privat que col·laboren ja amb ONG/ENL (equips directius, de RH, RSC, finances...), a ONG/ENL que volien conèixer o ampliar els seus coneixements per a col·laborar amb el sector privat (equips directius, financers, de comunicació, de mobilització de fons...), a estudiants universitaris interessats a participar en projectes de cooperació i voluntariat i a persones interessades a saber de primera mà com podien col·laborar el sector privat i el tercer sector (gestors patrimonials...). En particular, s'hi han presentat exemples de col·laboracions entre el sector privat i el tercer sector que ja existeixen, però també s'hi ha parlat de les oportunitats de col·laboracions que s'obren amb la nova legislació i normativa (especialment, aquella que fa referència als beneficis fiscals per donacions, mecenatge o patrocinis).

La jornada també ha servit d'acte de presentació del programa de formació per al curs 2023/24, 'Noves oportunitats fiscals per a la col·laboració amb entitats sense ànim de lucre', que se centrarà a presentar les oportunitats, però també les obligacions que la nova normativa introdueix. A més, s'han anunciat nous ajuts futurs per participar en projectes de cooperació internacional.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT