PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Concurs de fotografia creativa a Instagram per celebrar el Dia internacional de les biblioteques

Els participants hauran de fer un 'bookface' i publicar-lo al seu perfil fent servir l’etiqueta #concursbookface

Per El Periòdic

La biblioteca pública del Govern.
La biblioteca pública del Govern. | Arxiu ANA

Amb motiu del Dia internacional de les biblioteques, que se celebra cada 24 d’octubre, la Biblioteca Pública del Govern organitza un concurs de fotografia a través d'Instagram. Segons van informar des de l'Executiu, els participants hauran de fer un 'bookface' i publicar-lo al seu perfil de la xarxa social fent servir l’etiqueta #concursbookface.

La iniciativa, van indicar, consisteix en una fotografia creativa en la qual es tracta de fondre’s amb la imatge de portada d’un llibre, encaixant la cara, i alguna altra part del cos, si és necessari, i fer-ho amb més o menys tècnica, gràcia i imaginació. Per realitzar-lo es necessita un llibre i trobar el millor enquadrament amb la càmera del mòbil. Com a model, la Biblioteca en publicarà un al compte d’Instagram cada divendres i s’etiqueta amb #bookfacefriday. El premi per a un sol participant consisteix en un val de compra de llibres valorat en 100 euros i entrades per a dues persones per als museus del país.

Des del Govern van manifestar que la pràctica és molt popular entre alguns lectors, biblioteques i llibreries del món per fer recomanacions de llibres i lectures a través de les xarxes socials, porten l’etiqueta #bookface i, especialment, #bookfacefriday. Poden participar al concurs totes les persones residents a Andorra que disposin d’un compte a Instagram i cada ciutadà pot presentar un màxim de cinc fotografies. La data límit per participar al concurs és el 31 d’octubre d'enguany. Les bases completes es poden consultar a https://www.catalegbiblioteques.ad/index.php?lvl=cmspage&pageid=4&id_article=417.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT