PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Okoye: «Tot és possible, però cal anar setmana a setmana»

L’aler considera que cal millorar la consistència i mantenir la xifra de pèrdues

Per Pol Forcada Quevedo

Okoye durant el darrer partit del MoraBanc Andorra, la victòria contra Zunder Palència.
Okoye durant el darrer partit del MoraBanc Andorra, la victòria contra Zunder Palència. | ACB Photo

El MoraBanc Andorra ja té el cap en diumenge, quan s’enfrontaran a les 12.30 hores contra el Barça, després d’assolir la primera victòria de la temporada el cap de setmana passat. La lliga és molt llarga i complicada, més encara per un recentment ascendit com els tricolor, i mantenir-se ha de ser l’objectiu primordial, però l’equip tampoc es nega a somiar més enllà: «Crec que tot és possible amb aquest conjunt», va comentar ahir Stan Okoye, que va destacar la importància de «prendre el curs setmana a setmana». 

Els homes de Lezkano saben que tot acaba de començar i que tenen aspectes a millorar. En relació amb això, l’aler va assenyalar que els falta més consistència sobretot en defensa, faceta «que treballem en cada entrenament i en la qual l’entrenador està fent molt bona feina». Per altra banda, va indicar que per continuar sumant triomfs necessiten mantenir la xifra de pèrdues de pilota: «Contra el Palència vam tenir una gran millora en aquest sentit», ja que només en van fer set. 

Precisament en aquest darrer duel, el nord-americà va fer la seva millor actuació amb el MoraBanc. Tot i celebrar-ho i mostrar-se content al respecte, va remarcar que «no és el meu màxim potencial, ho puc fer encara molt millor». La victòria, per altra banda, va esmentar que va servir per a «donar un gran pas a nivell col·lectiu i individual per al conjunt».

Demanat pel rival d’aquest cap de setmana, Okoye va explicar que són més grans que els andorrans, però que «també són humans i no hem de tenir por a aquests aspectes». Una de les claus per fer front als culers radica en «centrar-nos en el pla de partit que ens marqui el tècnic, executar les nostres millors habilitats, ser intensos en defensa i tenir confiança en atac».

Finalment, a títol personal, el jugador va manifestar estar-se adaptant molt bé: «M’estic sentint molt còmode amb l’equip i la nostra química està millorant també».

PUBLICITAT
PUBLICITAT