PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els EEBE U19 tornen de Corralco amb un bon treball de progressió

El grup entrena en diferents disciplines i treballa l’evolució constant de tots els esquiadors

Per El Periòdic

Imatge dels EBBE U19.
Imatge dels EBBE U19. | FAE

El grup U19 del programa Esquí Estudi Batxillerat Esportiu (EEBE) torna a Andorra després de cinc setmanes a Corralco (Xile), on van poder entrenar en diferents disciplines i on es va treballar l’evolució constant de tots els esquiadors. L’equip va viatjar amb els joves Alvar Calvo, Eric Ebri, Pirmin Estruga, Salvador Cornella, Nicolau Daban, Carlos Salinas, Martí Llort, Maià Font, Pere Cornella, Marc Fernández i Adrià Prats, i va estar dirigit pel seu responsable tècnic, Nico Belcredi, amb el suport del tècnic Didac González.

Tant el director de la secció d’alpí de la FAE, Roger Vidosa, com Belcredi, van valorar positivament l’estada. «A Corralco ens acullen per segona vegada amb els braços oberts i unes condicions increïbles, amb una gran quantitat de neu i perfils de pista», va manifestar Vidosa, que considera que l’experiència, un any més, ha pagat: «Estem molt contents d’haver-hi estat un any més a aquesta estació, en la qual tenim pensat fer un intercanvi de clubs amb ells».

El responsable tècnic del grup va explicar que tot i que les condicions no van ser les millors al principi d’arribar a Xile, el temps va canviar després i l’equip va poder «aprofitar els dies abans de les curses per poder fer velocitat». Igualment, després de les carreres van realitzar «un bloc de gegant en bones condicions».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT