PUBLICITAT

Andorra la Vella

El conveni entre Govern i la Creu Roja condiciona l’obertura del Centre de Dia

Creu Roja afirma que les obres al carrer Paraires ja han finalitzat

Per Maria Lozano

Imatge del ministeri d’Afers Socials.
Imatge del ministeri d’Afers Socials. | Arxiu ANA

L’obertura del Centre de dia d’Escaldes-Engordany està pendent del conveni de Creu Roja amb Afers Socials, segons va informar ahir el president de l’organització, Jordi Fernández, en la roda de premsa sobre el balanç dels punts liles.

Així, les obres que s’han fet al carrer Paraires d’Escaldes-Engordany ja estan finalitzades, i només queda posar el mobiliari, va explicar Fernández. El president de la Creu Roja també va informar que ahir mateix després de la roda de premsa s’havien de reunir amb afers socials.

Respecte als possibles usuaris que es mostren interessats a entrar el Centre de Dia, Fernández va destacar que «els usuaris seran derivats del mateix ministeri d’Afers Socials», per tant, només Govern pot decidir qui tindrà plaça.

Cal destacar a més, que la ministra d’Afers Socials i Funció Pública, Trini Marin, en la compareixença de divendres passat davant la comissió legislativa d’Afers Socials i Igualtat, va informar que en un termini breu de temps se signarà l’acord entre Govern i la Creu Roja.

Per finalitzar, pel que fa a la implementació d’altres centres de dia a altres parròquies, Fernández va destacar que «la nostra principal limitació és la financera», tot recordant que la meitat del centre de dia d’Escaldes-Engordany va ser finançada pel copríncep francès, que va donar una quantitat de 150.000 euros. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT