PUBLICITAT

Posada en marxa d’un ‘retail tour’ a Madrid per part de la Cambra de Comerç

La capital espanyola és una de les destinacions de compres més reconegudes d’Europa

Per El Periòdic

Cartell promocional del retail tour a Madrid.
Cartell promocional del retail tour a Madrid. | Cambra de Comerç

Del 30 de novembre a l’1 de desembre, la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra (CCIS) organitzarà un retail tour a la ciutat de Madrid. Aquest serà el primer viatge experiencial que realitza l’entitat després de la pandèmia, escollint-se la capital espanyola en aquest cas en ser una de les ciutats més visitades a escala mundial. Durant els tres dies que durarà l’esdeveniment, i a partir d’un programa detallat, es realitzarà una ruta a diferents botigues de la capital espanyola on s’analitzaran les diferents estratègies comercials que s’estan desenvolupant a la ciutat. Tots aquests coneixements serviran per definir i posicionar el model de negoci de les persones que participen al retail tour, sota la intenció d’aprendre nous conceptes per després poder-los adaptar als establiments andorrans.

Així doncs, la idea és experimentar les sensacions que transmet un punt de venda quan es visita des de la perspectiva del consumidor, obtenint una visió àmplia i global del sector que ajudarà als participants a prendre decisions i aplicar nous conceptes i estratègies de venda. 

A més, aquest tipus de formacions tenen una aplicació pràctica per a les empreses que hi prenen part, ja que poden aplicar o adaptar conceptes innovadors a les seves botigues, treballant el concepte comercial, reflexionar sobre l’èxit i la viabilitat d’un producte en concret, detectar noves tendències i hàbits del consumidor, replantejar l’estratègia de la teva empresa i detectar possibles oportunitats de negoci.

Sense tenir en compte el parèntesi de la pandèmia, la Cambra proposa anualment l’organització d’un retail trainning tour experience. En aquest cas, un 25,6% de la despesa del visitant internacional a Madrid és en moda i compres, considerant-se una de les millors ciutats de compres d’Europa. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT