PUBLICITAT

Les petites i mitjanes empreses del país, més a prop de la transformació digital

La signatura electrònica és una de les altres màximes amb las quals es treballa

Per El Periòdic

Esteve Escuer participarà el proper 11 d'octubre en el 'Work on Andorra'.
Esteve Escuer participarà el proper 11 d'octubre en el 'Work on Andorra'. | ANA

L'empresa Tech-Value, amb presència al país des del 2005 i pionera en el món de les tecnologies de la informació, participarà el pròxim 11 d'octubre en el Work on Andorra, un esdeveniment que neix amb vocació de convertir-se "en un nou espai de diàleg i anàlisi al voltant del present i del futur econòmic i social del país", tal com ha indicat el seu conseller delegat, Esteve Escuer. 

Una de les missions principals de l'empresa, la qual depèn d'una matriu italiana i treballa per tot Europa, és ajudar la població a fer el pas cap a la transformació digital i contribuir a la implementació de la signatura electrònica, oferint principalment serveis SWIFT per a la banca. A més, està especialitzada en prevenció de blanqueig de capitals a través d'una plataforma ideada per a petites i mitjanes empreses, treballant també en tot allò que té a veure amb la digitalització de processos.

Precisament, aquest serà el darrer punt que Escuer tractarà en una de les taules rodones de la conferència: "En l'actualitat ja s'han fet diferents projectes per a petites i mitjanes empreses d'Andorra, les quals disposen de la signatura electrònica d'una forma senzilla i amb totes les garanties legals", ha afirmat el conseller delegat, afegint que Tech-Value "és l'únic portal especialitzat del país que ofereix aquest servei d'una manera ràpida, sense grans inversions i sense grans infraestructures".

Tot i això, i malgrat reconèixer que el Principat ha implementat més tard aquest tipus de signatura, Escuer creu que ja fa temps que "s'està bellugant", especialment pel que fa a l'administració pública i les empreses. "D'alguna manera, nosaltres estem ajudant les empreses a acompanyar-les en aquest camí de la transformació digital, en l'automatització de processos i en la signatura electrònica", ha fet èmfasi el conseller.

De cara a l'any vinent, es farà un pas endavant en la qüestió de la ciberseguretat: "L'objectiu serà aplicar aquestes noves normes de seguretat i oferir la possibilitat de poder accedir a empreses que potser ni s'ho havien plantejat", ja que fins ara "introduir-se a aquestes solucions requeria grans inversions i grans infraestructures". 

PUBLICITAT
PUBLICITAT