PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L'ENFAF remunta i és més líder

En la pròxima jornada visita el Centre d'Esports de l'Hospitalet

Per El Periòdic

Dai Domeniconi controla una pilota en la zona del mig del camp.
Dai Domeniconi controla una pilota en la zona del mig del camp. | FAF / @m4rv_d3sign

Aquest ENFAF va de debò. Les de Carlos Sánchez conten els partits en victòries en aquesta arrencada de campionat i han guanyat els tres encontres que han jugat. Amb els tres punts, lideren la categoria, tot i comptar amb un partit menys, el que es va ajornar la passada setmana a causa dels compromisos internacionals de la selecció, que es va enfrontar a Moldàvia i Letònia. Dissabte a la tarda, a la Massana, van oferir una nova mostra del seu potencial.

Com ja havia passat contra el Ribes, en l'estrena de la competició, l'ENFAF va començar perdent. En el minut 11 de joc, Emily Fernández avançava el filial del Terrassa. El partit es posava de cara a les egarenques quan en el minut 20, Bibiana Gonçalves era expulsada amb targeta vermella directa. No obstant això, l'alegria els va durar poc i la internacional Míriam Tizón va fer pujar les taules abans de la mitja hora de joc. Amb l'1-1 es va arribar al descans.

L'arrencada de la segona part, les de Sánchez van tornar a treure el corró que ja van exhibir contra el Sants i el Ribes i van passar per sobre de les rivals. Dai Domeniconi, una de les jugadores més destacades del matx, va anotar el 2-1 als vuit de la represa. Quan mancava un quart d'hora per arribar als 90, Erica Gonçalves deixava el partit vist per sentència. Però Domeniconi, l'ex del Fermarguín o del Huesca, no havia dit la seva última paraula i completava el seu doblet particular fent pujar el 4-1 final. En la pròxima jornada, l'ENFAF visita el sempre complicat camp del Centre d'Esports de l'Hospitalet.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT