PUBLICITAT

Andorra la Vella

Es treballa per crear una residència universitària a l’hotel Pol

Majoral va destacar que s’ha encarregat un estudi de viabilitat econòmica

Per Maria Lozano

Imatge d’arxiu de quan es va aprovar la compra de l’hotel Pol.
Imatge d’arxiu de quan es va aprovar la compra de l’hotel Pol. | El Periòdic

El creixement de l’UdA en un futur és un dels grans reptes que té la mateixa institució, tant pel que fa a les mateixes instal·lacions com en una residència universitària. Així ho va explicar ahir el cap de Govern, Xavier Espot, el rector de la universitat, i Miquel Nicolau. El cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral, va destacar ahir que «la corporació ja ha encarregat un estudi de viabilitat econòmica en l’hotel Pol, per  veure quina seria la inversió».

Així, Majoral va destacar que el fet que l’antic hotel Pol sigui de titularitat pública facilita que pugui ser una residència universitària, remarcant que «avui és molt més fàcil que pugui dur-se a terme aquest projecte que ara fa tres mesos» afegint que «tinc molt clar que el privat ha de ser qui ho gestioni, qui posi una part important d’aquesta inversió i qui s’acabi guanyant bé la vida, i acabi donant allò que perseguim, que la parròquia tingui vida jove» , va argumentar el cònsol major.

Majoral així, va afirmar la resposta d’Espot explicant que un dels grans reptes d’aquesta legislatura serà la reforma de l’UdA, amb la seva ampliació a l’antiga fàbrica Reig. A més, també va informar que el suport de Govern amb la universitat no només es plasmarà amb infraestructures materials, sinó també en inversions que han de fer possible per exemple, que el curs vinent es posi en marxa el màster en salut.
Per últim, el cap de Govern a destacat els beneficis que tindran els joves amb l’acord d’associació amb la UE. 
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT